Altijd de laagste prijzen en hoogste kwaliteit

Offerte 0
Klantenservice023-3020080
Cart 0

Hoe kunnen we helpen

Stoffering voor al uw projecten

Projectstoffering.nl helpt u bij alle soorten stofferingen in kantoren, scholen, ziekenhuizen en bedrijfsruimtes. We hebben een groot assortiment PVC, tapijttegels en laminaat, waarvan we het grootste gedeelte kunnen laten zien in onze showroom in Haarlem. We hebben een selectie gemaakt van vloeren speciaal geschikt voor kantoorgebruik.

Topkwaliteit & Lage prijzen

Al onze vloeren zijn slijtvast en zijn geproduceerd van top materialen. Bovendien bent u zeker van de laagste prijs. We hebben speciaal een assortiment geselecteerd voor kantoren en projectmatig gebruik. Projectmatige vloeren worden doorgaans meer belast en dienen hiervoor speciaal geproduceerd te zijn.

Vrijblijvend advies

We voorzien u graag van vrijblijvend advies betreffende uw nieuwe vloer. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de kantoorruimte ontvangen we graag foto’s of komen we langs. Op deze manier kunnen we goed bekijken of de vloer bijvoorbeeld egaal genoeg is om een kantoorvloer om te leggen. Na alle informatie ontvangen te hebben kunnen we vrijblijvend een offerte opstellen van de complete kantoorvloer inclusief leggen.

Gratis kleurstalen & Legservice

We overtuigen u graag van de hoge kwaliteit vloeren en sturen u daarom graag gratis kleurstalen toe. Daarnaast kunnen we alle vloeren vakkundig leggen in elke locatie in Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de totaalprijs van de kantoorvloer inclusief leggen.

Kantoorinrichting

Projectstoffering.nl is onderdeel van Officecity, een specialist in kantoorinrichting. We bespreken samen met u de beste opties voor de kantoorvloer zodat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch is. Zo houden we rekening met de bestaande of nieuwe kantoorinrichting.

Showroom in Haarlem

Kom langs in onze showroom in Haarlem om ons assortiment vloeren te bekijken. Het grootste gedeelte van ons assortiment kunnen we laten zien zodat u een goede indruk krijgt van de toekomstige vloer. Maak een afspraak met één van onze adviseurs zodat we voldoende tijd hebben om u van dienst te zijn. Onze showroom is gevestigd aan de Henk Schijvenaarstraat 1 in Haarlem.